Palvelevaa isännöintiä

Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu LKV

Isännöintipalvelut

Luotettavuus

Luotettavuus on isännöitsijätehtävien hoidossa ehdoton peruskivi, josta lähdemme. Kun luottamus on hyvä, on taloyhtiön asioiden hoitaminen yhdessä yhtiön hallituksen kanssa todellista yhteistyötä.

Asiakasläheisyys

Asiakasläheisyys on myös tärkeää isännöitsijän työssä. Kun isännöitsijä käy tarpeeksi usein talossa seuratakseen osakkaiden teettämiä korjauksia, selvittämässä tulevia korjaustarpeita, keskustelemassa huolto- ja siivoushenkilökunnan kanssa sekä tutustuakseen asukkaisiin, on siten helppo etukäteen suunnitella ja valmistella sekä perustella osakkaille tulevat korjaukset.

Isännöitsijätehtävät

Isännöitsijätehtävien hoito nykypäivänä kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Vaatimukset kasvavat koko ajan erilaisten lakien ja määräysten muuttuessa. Henkilö joka työkseen hoitaa isännöitsijän tehtäviä, on lähes aina pitkällä tähtäimellä edullisin isännöitsijä taloyhtiössä. Oriveden Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy:ssä osaaminen on aina ollut korkeaa tasoa ja hyvää palautetta on tullut osakkailta runsaasti vuosien varrella.